top of page
FLASH1.jpg

VALOTAIDEPANKKI
BLAF

Blaf tulee englanninkielisestä lyhenteestä Best of Light Art in Finland. Sivuston tavoitteena on helpottaa suomalaisen valotaiteen pääsyä kansainvälisille festivaaleille ja tapahtumiin. Sivustoa hallinnoi Suomen valotaiteen seura FLASH ry. 

BLAF

BLAF – Best of Light Art in Finland on verkkosivusto, joka esittelee suomalaisia valotaiteilijoita, valotaidekuraattoreita ja kouluttajia. Osa teoksista on esillä kiillottamassa suomalaisen valotaiteen kruunua, mutta osan voi myös tilata omaan tapahtumaansa. Tämän lisäksi BLAF:lla on erityisesti kuntatoimijoille suunnattu kuratointipaketti, josta tilaaja voi valita palveluja tarpeensa mukaan. BLAF:n kautta löytää myös koulutusta lasten työpajoista korkeakoululuentoihin.

TAITEILIJA: HAE MUKAAN VALOTAITEEN YHTEISEEN VERKKOPALVELUUN!


Valotaiteen pankki BLAF kokoaa yhteen Suomen valotaiteen ammattilaiset. BLAF:in kautta teokset ovat tilattavissa festivaaleille, museoihin, gallerioihin ja muihin tapahtumiin. Kaikki valotaidepankkiin tulevat teokset kuratoidaan. Valinnat tehdään kolmen kuukauden välein. Jätä hakemuksesi siis tammikuun, huhtikuun, heinäkuun tai lokakuun loppuun mennessä.

https://forms.gle/XC951rU3uYvahLcb9

Lisätiedot:

Mia Kivinen

mia.kivinen@welho.com

0414662972

Annukka Ketola

0407353972

blaf.finland@gmail.com

bottom of page