top of page
FLASH1 Teos_ Anu Raatikainen - Medium Kuvaaja_ Ainu Palmu.jpg

SUOMEN
VALOTAITEEN SEURA

Anu Raatikainen - Medium, taustalla Alexander Salvesen - Flying dreams.

Kuva: Ainu Palmu

FLASH4 - Tulossa 2024

Suomen valotaiteen seura FLASH hakee kuraattoria valotaiteen biennaaliin vuonna 2024.

 

Neljäs valotaiteen FLASH-biennaali järjestetään loka-marraskuussa 2024 Tampereella Finlaysonin alueella. Etsimme nyt kuraattoria/kuraattoriryhmää ja ideaa vuoden 2024 FLASH4-näyttelylle.

Neljäs valotaiteen FLASH-biennaali järjestetään loka-marraskuussa 2024 Tampereella Finlaysonin alueella. Etsimme nyt kuraattoria/kuraattoriryhmää ja ideaa vuoden 2024 FLASH4-näyttelylle. Haku on auki 17.4.2023 klo 23.59 asti.

 

Kokemus valotaiteesta ja sen kuratoinnista on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Seura tarjoaa valitulle kuraattorille/ryhmälle tarvittaessa ohjausta ja mentorointia. Kokemusta tärkeämpää on näkemys. Kuraattoriksi voi hakea myös työryhmänä. 

Kuratointiehdotuksen tulee sisältää, mahdollisimman tiiviisti esitettynä:

• Näyttelykonsepti/-teema/-idea

• Jos mahdollista, esimerkkejä taiteilijoista ja/tai teoksista, jotka sopisivat näyttelyyn.

• Kuraattorin/kuraattoriryhmän esittely sekä kokemus valotaiteesta ja kuratoinnista

• Yhteystiedot

• Ansioluettelo (max 2 sivua)

 

Huomioi ehdotuksessasi myös:

• Rakennukset ovat vanhoja tiloja, joita ei saa vahingoittaa. Kiinnitysmahdollisuudet tilan seiniin ja kattoon ovat rajoitetut.

• Seura painottaa työssään ekologisia arvoja, mikä tulisi huomioida myös kuratoinnissa.

• Koko tapahtuman budjetti on arviolta 30 000 €

 

Näyttelyn teos- ja taiteilijamäärä määräytyy budjetin ja kuratointikonseptin mukaan. Aikaisemmissa FLASH-biennaaleissa osallistuvien taiteilijoiden määrä on ollut noin kymmenen-viisitoista. Biennaalin teokset valitaan sekä kutsumenettelyllä että avoimella haulla. 

Finnish Light Art Society FLASH is looking for a curator for the next Light Art Biennale in 2024.

 

The fourth FLASH Light Art Biennale is planned for October-November 2024 in Tampere at the old factory area of Finlayson. We are now looking for a curator or curatorial team and an idea for the upcoming FLASH4 biennale. The call is open until 17.4.2023 11:59 pm. We value experience in light art and curating but it is not imperative. Finnish Light Art Society FLASH will provide the curator/curatorial team with guidance and mentorship if needed. A good idea is valued even more than experience. The spot as a curator can also be applied for as a curatorial team.

 

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ / READ MORE: Kuraattorihaku FLASH4 - tiedote.

Lähetä ehdotuksesi viimeistään maanantaina 17.4.2023 klo 23.59 mennessä yhtensä pdf-tiedostona osoitteeseen flash4@valotaiteenseura.fi. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon. Hakemuksen kieli voi olla suomi, ruotsi tai englanti.

Flash_halo_TUMMA_vaalealle_taustalle_SVS_teksti_sivussa_Taustaton.png
  • Facebook
  • Instagram
tehomet-logo.png

Toimintaamme tukemassa

taike_vaaka_v2 (1) (2).png
OKM-tunnus-2R-fi-vaaka-musta-L100-RGB.png
bottom of page